Nå får cottage cheese konkurranse. Q-Meieriene lanserer Skyr® Naturell i stort beger for alle som vil ha mer protein i kostholdet sitt. 

Dermed utfordrer Q-Meieriene den trendy osten som TikTok-influensere bruker i sine oppskrifter.

Ifølge Q-sjefen, Kristine Aasheim, kan du enkelt bytte ut de små osteklumpene med fløyelsmyk og fyldig Skyr® Naturell både i matlaging og som snack.

– For de som følger trenden med hjemmelaget proteinbrød, scones, rundstykker og lefser, kan cottage cheese enkelt byttes ut med Skyr® Naturell. Da slipper du for eksempel å bruke stavmikser for å få ut klumpene, siden Skyr ® Naturell kan brukes som den er, oppfordrer hun.

Hun forteller at etterspørselen etter Skyr® Naturell i stort beger har vært overveldende.

– I Q tror vi sterkt på at Q-fansen er de beste til å bestemme hvilke produkter vi skal lage. Derfor ble det en soleklar lansering fra oss i høst. Vi ser et økende ønske om flere Skyr®-alternativer, og jobber hele tiden for å tilpasse oss det folk vil ha i meierihyllen, sier hun.

Siden lanseringen i 2009 har Skyr® ikke bare fulgt med på trendene, men vært med på å skape dem. I dag er Skyr® fortsatt et førstevalg for de som vil ha et proteinrikt alternativ som også har høy kvalitet og smak.

– Vårt mål har alltid vært å tilby løsninger som ikke bare møter, men overgår forventningene. Med de nye forbrukerdrevne Skyr®-innovasjonene fortsetter vi å være i forkant, og gir folk enda flere muligheter til å inkludere høykvalitets protein i sitt kosthold, fortsetter Aasheim.  

Hun forklarer at Skyr® er naturlig rik på protein fordi den lages på fersk norsk skummet melk som konsentreres. Dette gir en myk konsistens – helt uten fett og tilsatt sukker. Siden Skyr® inneholder to til tre ganger så mye protein som vanlig yoghurt, gir det en ekstra følelse av metthet som varer lenger.